Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Leven & welzijn

Nieuws uit deze rubriek

 • Ontmoetingshuis zkt. naam!

  kerk%20hemelrijk%20%28002%29.png

  Begin maart sloot de gemeente de koop van het kerkgebouw in Hemelrijk af. Met 355.000 euro aan subsidies wordt de voormalige kerk uitgebouwd tot een laagdrempelige ontmoetingsruimte voor iedereen in Denderleeuw. Een plek waar zowel jong als oud terecht kan voor een gezellig uurtje, een vlotte babbel, een verenigingsactiviteit of gewoon een ontmoeting met vrienden en buren. Nu de werken in oktober van start gaan, mist het ontmoetingshuis echter nog iets… een nieuwe naam!


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 27 september 2017
  Reageer
 • Bestel je warme maaltijd via OCMW Denderleeuw

  OCMW%20Denderleeuw_logo.jpg

  In samenwerking met een traiteur levert OCMW Denderleeuw dagelijks warme en etensklare maaltijden. Deze dienst is er voor alle ouderen en hulpbehoevenden die (tijdelijk) niet meer in staat zijn een warme maaltijd te bereiden.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 28 augustus 2017
  Reageer
 • Vacatures: word jij onze nieuwe collega?

  Vacature.jpg

  Het gemeentebestuur van Denderleeuw is in volle ontwikkeling. We zijn dan ook op zoek naar dynamische medewerkers (M/V) voor verschillende functies. Misschien vind jij op deze pagina wel de job van je leven!


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 24 augustus 2017
  Reageer
 • Inschrijven kinderopvang schooljaar 2017-2018

  Kinderopvang%20Welle-nieuwgebouw%202010%20%28Small%29.jpg

  Binnenkort start een nieuw schooljaar. Heb je opnieuw opvang nodig voor je kinderen, schrijf hen dan in op de webshop voor de voor- en naschoolse opvang van het nieuwe schooljaar. Maak van dit moment ook gebruik om je gegevens nog eens na te kijken en eventueel te wijzigen of aan te vullen indien nodig.


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 22 augustus 2017
  Reageer
 • Zoek mee naar een nieuwe naam voor ontmoetingshuis Hemelrijk

  kerk%20hemelrijk%20%28002%29.png

  In maart 2017 sloot de gemeente de koop van het kerkgebouw in Hemelrijk af. Met 355.000 euro aan subsidies wordt de kerk uitgebouwd tot een laagdrempelige ontmoetingsruimte waar alle Denderleeuwenaren terecht kunnen. Alleen… we zijn nog op zoek naar een nieuwe naam. Help jij mee?


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 18 augustus 2017
  Reageer