Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Nieuwsoverzicht

 • Vacatures: word jij onze nieuwe collega?

  Vacature-nieuwecollega.png

  Het gemeentebestuur van Denderleeuw is in volle ontwikkeling. We zijn dan ook op zoek naar dynamische en gedreven medewerkers (m/v/x).


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 20 maart 2018
 • Update: Verkeershinder in Dwarsstraat

  Dwarsstraat%2060-80.jpg

  Update: De werken in de Dwarsstraat zullen niet starten vanaf 19 maart, maar op 16 april. De werken zullen onder voorbehoud duren tot 27 april. Tijdens de werken, zal de Dwarsstraat, gedeelte tussen Boomgaardstraat en Valkstraat, afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 16 maart 2018
 • Op zoek naar een toffe vakantiejob?

  Animator.jpg

  Wil jij ook met kinderen stoeien, ravotten, kampen bouwen, verhaaltjes vertellen,… kortom hun speelkameraad zijn in de buitenschoolse kinderopvang?  Zin in een creatieve en verantwoordelijke job om je zomervakantie op een boeiende manier te vullen?  Dan kan je dit bij Kinderopvang De Puzzel!


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 16 maart 2018
 • Denderleeuw doet mee aan Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie

  Unia_Dag%20tegen%20Racisme%20en%20Discriminatie.png

  21 maart is wereldwijd door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. In verschillende Vlaamse steden en gemeenten deelt Unia buttons uit aan medewerkers met de boodschap ‘Ik behandel iedereen gelijk-waardig’. Ook Denderleeuw doet mee en zegt zo nee tegen racisme.


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 16 maart 2018
 • Bekendmakingen inzake Wonen & Ondernemen raadplegen

  Bekendmaking.jpg

  Op de gemeentelijke website kan iedereen de bekendmakingen en beslissingen inzake Wonen & Ondernemen raadplegen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 15 maart 2018
 • Succesvolle noodplanoefening met simulatie van treinaanrijding in Denderleeuw

  BEN_9156_preview.jpeg

  Op vrijdag 9 maart organiseerden de federale diensten van gouverneur Jan Briers, in samenwerking met een tiental externe partners een grootschalige noodplanoefening in Denderleeuw. Daarbij werd een aanrijding gesimuleerd tussen een reizigerstrein en een vrachtwagen. Er vielen verschillende licht- en zwaargewonden, onder wie ook de treinbestuurder en de vrachtwagenchauffeur. De multidisciplinaire oefening vond plaats aan het logistiek centrum van spoornetbeheerder Infrabel aan het station van Denderleeuw. Zowel de operationele aspecten op het terrein als beleidsaspecten werden ingeoefend.


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 9 maart 2018
 • Invoering exploitatievergunning voor horecazaken

  Horeca.png

  Sinds 1 maart voert de gemeente Denderleeuw een exploitatievergunning in voor horecazaken. Horecazaken moeten immers aan regels en voorschriften voldoen in het belang van de uitbater en de klanten. De uitbater heeft met zo’n vergunning, op basis van een aantal vervulde voorwaarden, het recht om een horecazaak uit te baten. Het invoeren van zo’n vergunning gebeurt in steeds meer steden en gemeenten in Vlaanderen en werd nu ook in Denderleeuw op de gemeenteraad van 22 februari goedgekeurd.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 8 maart 2018
 • Schrijf nu in voor infosessie groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie!

  AfficheA3_groepsaankoop_infosessies_digitaal%20%28Medium%29.jpg

  Op woensdag 14 maart kan je terecht in de Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans in Ninove voor een infosessie over de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 1 maart 2018
 • Start nutswerken Spoorweglaan en Tulpenlaan op 5 maart

  wegenwerkena31_6.jpg

  Op maandag 5 maart starten er nutwerken in de Spoorweglaan en Tulpenlaan. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 2 maart 2018
 • Denderleeuw dient beroep in tegen besluit Oost-Vlaamse deputatie opvullen Vlamovenput

  vijver%20Vlamovenput.jpg

  Op 18 januari 2018 oordeelde de deputatie van Oost-Vlaanderen dat de stedenbouwkundige vergunning voor het opvullen van de Vlamovenput met opvulgrond mag verleend worden. Omwille van de impact, de hinder en de aantasting van het recreatief karakter, heeft het college van burgemeester en schepenen in zitting van 20 februari 2018 besloten om beroep in te dienen tegen het besluit van de deputatie.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 1 maart 2018