Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Klaar voor een sportief najaar

Kinderen en ouders kunnen ook dit najaar proeven van sport bij de gemeente Denderleeuw. De lessenreeks ‘Multimove’ voor jonge kinderen wordt opnieuw georganiseerd en voor het tweede jaar op rij gaat ‘Multifit’ voor ouders van start. Helemaal nieuw dit jaar is de soccerclass. Een gloednieuwe lessenreeks waar kinderen op een speelse manier voetbal leren kennen.Bewegen is gezond en daar start je best van jongs af aan mee. Daarom organiseren we ook dit jaar opnieuw de succesvolle lessenreeks ‘Multimove’ voor jonge kinderen. De lessen zijn gericht op jonge kinderen van 3 tot 7 jaar en wil hen op een leuke manier aanzetten tot bewegen. Zo stimuleren we een gezonde levensstijl voor later met veel beweging en sport.

 

Ook aan de ouders hebben we dit jaar gedacht met de lessenreeks ‘Multifit’. Dit viel vorig jaar heel erg in de smaak en zette ons aan om het dit jaar opnieuw organiseren. Terwijl de kinderen naar ‘Multimove’ gaan, kunnen ouders zelf een uurtje sporten. Een mooie win-win, want terwijl de kinderen bewegen kan je als ouder zelf aan je conditie werken.

 

Gloednieuw dit jaar is de soccerclass. Iedereen die graag voetbalt of graag wil leren voetballen, is welkom. Tijdens de lessen leren we kinderen op een speelse manier voetbal kennen. Zo kunnen ze ontdekken of de sport echt iets voor hen is.

 

De inschrijvingen voor de lessenreeksen starten op maandag 11 september om 10 uur via de online webshop.

 

Multimove

Multimove is een lessenreeks voor kinderen van 3 tot 7 jaar, waarbij de focus ligt op de algemene ontwikkeling en beweging. Met een team van gediplomeerde lesgevers, wordt een bewegingsprogramma uitgewerkt waarin de basisbewegingsvaardigheden zoals lopen, springen, vangen, werpen,… aan bod komen om zo de motorische ontwikkeling van de kinderen te prikkelen.

 

Praktisch

  • Wanneer: 4, 18 en 25 oktober, 8, 15, 22 en 29 november, 6, 13 en 20 december; 3 tot 4 jaar van 13 tot 14 uur, 5 tot 7 jaar van 14 tot 15 uur.
  • Waar: Sportzaal A. Ottoy, Walleken 12, Denderleeuw
  • Prijs: € 30 euro (incl. verzekering, gediplomeerde lesgever en leuk T-shirt)

 

Multifit

Zin om op woensdagnamiddag nog eens te badmintonnen, basketballen, volleyballen, … in plaats van enkel taxidienst te spelen voor je kind? Kom op woensdag tussen 14 en 15 uur een uurtje sporten, terwijl je kroost naar de lessen Multimove komt. Iedereen is van harte welkom, ook als je kinderen niet komen sporten.

 

Praktisch

  • Wanneer: 4, 18 en 25 oktober, 8, 15, 22 en 29 november, 6, 13 en 20 december van 14 tot 15 uur
  • Waar: Sportzaal A. Ottoy, Walleken 12, Denderleeuw
  • Prijs: € 20 voor 10 lessen of €2 per les

 

Soccerclass

Soccerclass is een gloednieuwe lessenreeks van de gemeente Denderleeuw. Iedereen die graag voetbalt of graag wil leren voetballen is welkom. Zo leer je voetbal kennen op een speelse manier.

 

Praktisch

  • Wanneer: van oktober tot december op woensdag van 14 tot 15 uur
  • Waar: gemeentelijk kunstgrasterrein, Walleken 12
  • Voor wie: voor alle voetballiefhebbers van 5 tot en met 7 jaar oud.
  • Prijs: € 50 voor de volledige lessenreeks, incl. verzekering, gediplomeerd lesgever en een voetbal

 

soccerclass

Geplaatst op woensdag 6 september 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.