Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Peiling naar cultuurcontentement bij inwoners

Zes koepelorganisaties uit de cultuursector lanceren een pittige bevraging waarmee ze naar het ‘cultuurcontentement’ bij burgers in Vlaanderen en Brussel willen peilen. Ook wij willen weten wat onze inwoners vinden van het huidige cultuurbeleid en we sporen iedereen aan om de vragenlijst in te vullen.In onze gemeente gebeurt er heel wat op vlak van cultuur. Denk maar aan de organisatie van tal van evenementen zoals de Kunstroute of het zomerse festival Parasol en het zeer divers cultureel programma voor jong en oud. Tel daarbij het uitgebreide bibliotheekaanbod, verschillende initiatieven rond erfgoed, de ondersteuning van het verenigingsleven, een actieve vrijwilligerswerking en je komt uit bij een zeer breed cultuurbeleid in onze gemeente.

Als inwoner raak je dus wel op één of andere manier met cultuur in contact.


Een van de doelstellingen in ons meerjarenplan is de inzet op een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod voor iedereen, ook wat betreft cultuur. Om dit cultuuraanbod te blijven optimaliseren willen we graag de input van de inwoners van onze gemeente verzamelen.

De bevraging rond ‘cultuurcontentement’ is hier de ideale methode voor. Antwoorden op deze vragen kunnen ons heel specifieke informatie geven over hoe de inwoners in Denderleeuw cultuur beleven. De vragen zelf gaan over verschillende aspecten van cultuur, zoals bijvoorbeeld het aanbod, de ondersteuning naar lokale verenigingen toe, enzovoort.


De bevraging is volledig anoniem en duurt amper 12 minuten. Tot eind oktober kan je de vragenlijst invullen via www.cultuurcontentement.be.


We sporen alle inwoners aan om dit massaal te doen en ons zo een goed beeld te geven van hun cultuurbeleving. Met jouw input geven we het cultuurbeleid in Denderleeuw mee vorm.


Logo cultuurcontentement

Geplaatst op dinsdag 18 juli 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.