Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Registreer je voor BE-Alert!

Op 13 juni werd BE-Alert gelanceerd door de Federale Overheid. BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid de burger verwittigt en de nodige instructies geeft bij een noodsituatie. Ook de gemeente Denderleeuw stapt hier in mee.Logo Be-Alert

Mocht er een grote brand, een overstroming of stroomonderbreking zijn in onze gemeente, willen we je graag zo snel mogelijk verwittigen. Met BE-Alert, het alarmeringssysteem van de federale overheid, kunnen we je in een noodsituatie onmiddellijk op de hoogte stellen via sms, e-mail of telefoon. Op dat moment geven we je officiële en correcte informatie, en ook de nodige instructies.


Via BE-Alert gebruiken we verschillende kanalen, namelijk sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of een e-mail. Daarom is het heel belangrijk dat je je inschrijft op BE-Alert.

Je kan er bv. verschillende adressen en verschillende telefoonnummers registreren. Als je in onze gemeente woont en in Brussel werkt, kan je beide adressen registreren en blijf je steeds op de hoogte.

Bij een noodsituatie kan er ook een bericht uitgestuurd worden op basis van locatie. Iedereen die fysiek aanwezig is in die zone krijgt dan een sms.

Inschrijven

Inschrijven is volledig gratis. Iedereen kan zich registreren op www.be-alert.be


Knop Registreer nu

Meer info

Bekijk ook onze webpagina over Be-Alert.Be-Alert campagne

Geplaatst op woensdag 5 juli 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.