Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Bij De Puzzel kan je nu ook online een plaatsje aanvragen voor baby- en peuteropvang

Kinderopvang De Puzzel organiseert baby- en peuteropvang bij een 30-tal onthaalouders in Denderleeuw. Ben je zwanger en zoek je opvang voor je baby? Kinderopvang aanvragen bij De Puzzel wordt vanaf nu nog gemakkelijker. Ouders die op zoek zijn naar opvang voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar kunnen voortaan ook online inschrijven. Baby- en peuteropvangTot voor kort moest je voor de aanvraag van een plaatsje in de baby- en peuteropvang bij De Puzzel langs komen in het Huis van het Kind. Vanaf nu kan je dit ook makkelijk van thuis uit!

 

Uiteraard ben je nog steeds welkom in het Huis van het Kind voor hulp bij je aanvraag of als je niet over een computer beschikt. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Een gouden tip

Hoe je ook inschrijft voor de baby- en peuteropvang bij De Puzzel, wees er snel bij! Je komt immers terecht op een wachtlijst.

 

Van zodra er een plaatsje vrij komt dat voldoet aan jouw opvangvraag, nemen onze medewerkers contact op. Op dat moment is het belangrijk om binnen de 7 dagen te reageren. Anders gaan we er van uit dat je geen opvangplaats meer zoekt en wordt de eerstvolgende op de wachtlijst gecontacteerd.

Opgelet

Deze inschrijvingsprocedure geldt enkel voor de opvang bij de ± 30 onthaalouders van Kinderopvang De Puzzel. Schrijf je zeker ook in bij de particuliere opvanginitiatieven voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar in Denderleeuw om jouw kans op een plaatsje te vergroten.

Meer info

www.denderleeuw.be/babypeuteropvang

Huis van het Kind, Spoorweglaan 1A, Denderleeuw

053 641 470

Geplaatst op dinsdag 30 mei 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.