Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Inschrijvingen voor sportkampen en kinderopvang in krokusvakantie starten op 4 februari

Sinds 2017 zet het gemeentebestuur volop in op de uitbreiding van de gemeentelijke webshop. Inschrijven en betalen voor een sportkamp of kinderopvang doe je vanaf nu online. Mis de start van de inschrijvingen voor de krokusvakantie niet op zaterdag 4 februari vanaf 10 uur, want het aanbod is zéér populair!Sportkamp 2016Het volledige vrijetijdsaanbod in het voorjaar voor kinderen en jongeren, met een overzicht van en alle praktische info over de sportkampen en kinderopvang, vind je in onze brochure 'de SchavUiT'.

Online inschrijven

Alle inschrijvingen voor de sportkampen en kinderopvang verlopen voortaan via de webshop. Voor de krokusvakantie starten de inschrijvingen op zaterdag 4 februari om 10 uur. 

Actieknop webshop

Belangrijk! Maak vooraf een profiel aan

Zo verlies je geen tijd op het moment van de inschrijvingen.

  1. Meld je aan (als nieuwe of bestaande gebruiker)
  2. Maak eenmalig een gezinsprofiel aan
  3. Vul de contactpersonen aan in ‘mijn profiel’

Online betalen

Je betaalt rechtstreeks online na reservatie voor een kamp én vakantieopvang.

 

Andere voordelen

Via de webshop kan je steeds de beschikbaarheid van de kampen of kinderopvang raadplegen, krijg je na inschrijving meteen een reservatiebevestiging - ook buiten de kantooruren - en kan je te allen tijde het overzicht van je nieuwe of eerdere bestellingen en fiscale attesten bekijken. 

Assistentie

Hoe je inschrijft via de webshop, lees je in onze handleidingen. Je kan ook hulp krijgen bij Buurtcomputer of in het Huis van het Kind. Breng je identiteitskaart, bankkaart en kaartlezer van je bank mee zodat we een plaatsje kunnen reserveren. Beschik je al over een profiel in de webshop? Breng dan ook je logingegevens mee.

Buurtcomputer helpt je op weg

Onze vrijwilligers maken voor jou een profiel aan en tonen hoe je online kan inschrijven en betalen:

  • in de bib (Vrijheidsstraat 11): elke maandag van 14 tot 15.30 uur en donderdag van 18.30 tot 20 uur
  • in het Huis van de Sociale Economie (Stationsplein 17-19): elke maandag en donderdag van 9 tot 12 uur

-> Bij de start van de inschrijvingen op zaterdag 4 februari kan je tussen 9 en 12 uur terecht in de bib voor hulp bij jouw inschrijving.

Huis van het Kind

Bij de administratie van Kinderopvang De Puzzel kan je steeds terecht met al je vragen: Huis van het Kind, Spoorweglaan 1A in Denderleeuw.

 

-> Ook hier kan je op de startdag van de inschrijvingen tussen 9.30 en 12 uur terecht voor assistentie.

Dienst Vrije tijd

Er worden geen telefonische inschrijvingen aanvaard. Via de webshop kan je enkel inschrijvingen doen voor je eigen kinderen, niet voor vriendjes of familieleden.

 

-> De collega's van de dienst Vrije tijd staan op zaterdag 4 februari tussen 9.30 en 12 uur klaar om assistentie te bieden bij je online inschrijving. 

Praktische info

Nog vragen over prijzen, annuleren, uren, ...? Bekijk dan zeker alle praktische info over de sportkampen en de kinderopvang.

Nog vragen?

Dienst Vrije tijd: 053 645 400 - vrijetijd@denderleeuw.be 

Kinderopvang De Puzzel: 053 641 470 - buitenschoolseopvang@denderleeuw.be

Geplaatst op donderdag 2 februari 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.