Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

De Palaver: aanbod

Logo De Palaver

 

 

Vormende activiteiten:


Ieders Stem Telt   (Woe 23/05 van 19u tot 21u)

Vormingplus en Samenlevingsopbouw organiseren een vorming over de lokale verkiezingen. Meer info volgt binnenkort. 

Als je hierbij wilt zijn, neem dan contact op met bjorn.meyers@samenlvingsopbouw.be of per telefoon 0491 344 108.

 

Algemeen infomoment rond erfrecht (Ma 04/06 van 14u-16u)

Het OCMW en de seniorenraad organiseren dit infomoment rond erfrecht. Een notaris zal aanwezig zijn en toelichting geven over de wetgeving rond erfrecht.  

Als je hierbij aanwezig wilt zijn, neem dan contact op met Marijke Rouckhout via marijke.rouckhout@ocmwdenderleeuw.be of per telefoon op 053 645 817.

 

Vaste wekelijkse activiteiten:

Ontmoetingscafé   (di & do: vanaf 14 tot 18 uur)

Elke dinsdag- en donderdagnamiddag is De Palaver open voor het publiek. In het vernieuwde ontmoetingscafé kan je komen genieten van allerlei soorten bier, frisdranken en warme dranken.  Je kan er en praatje slaan met andere bewoners, een kaartspel spelen of simpelweg genieten van ons zonnig terras.  Voor de kleinsten onder ons is er ook speciaal een speelhoekje ingericht!

De Buurtcomputer voorziet een aantal computers waar men gebruik van kan maken. 

Anitta is het vertrouwde gezicht van het ontmoetingscafé en staat in voor de goede zorgen.

  

Samenspel   (woe: 12 - 16 uur - gesloten tijdens schoolvakanties)

Samenspel is een wekelijks ontmoetingsmoment voor jonge gezinnen. Kinderen tot 7 jaar en hun ouders beleven er samen een fijne namiddag. Na de heerlijke verse soep staat de speelhoek te onken. We prikkelen de kinderen met spel, fantasie, bouwen, creativiteit en nog veel meer. 

Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, we brengen allerlei thema's ter sprake. 

Inschrijven is niet nodig. Kom gewoon langs op woensdagnamiddag van 12 uur tot 16 uur! 

 

De Grote Wissel   (woe: 13 - 16 uur  / vrij: 14 - 17 uur)

Deze nieuwe ruilwinkel is een beetje de grote broer van het ruilwinkeltje (De Kleine Wissel) dat zich in het Huis van Kind bevind.

In deze ruilwinkel kan je de kledij waar je kinderen zijn uitgegroeid inruilen voor een set kleren van een maatje groter.

Als je op zoek bent naar speelgoed, kan je hier ook terecht!

 

Rap Op Stap   (woe: 14 - 16 uur)

Iedereen heeft recht op vakantie en vrijetijdsbesteding, ook inwoners van Denderleeuw met een kleine portemonnee. Want iedereen verdient het om er even tussen uit te kunnen en zijn zorgen te vergeten.

Daarom werd er een ‘Rap op Stap’-kantoor in het leven geroepen. Zo’n kantoor helpt personen met een beperkt budget (of andere belemmeringen) aan een leuke uitstap of activiteit. 

 

Jeugdlokaal Uit De Marge   (variabele openingsuren)

Ben je tussen 10 en 25 jaar, wil je een leuke plek om met je vrienden samen te komen of nieuwe mensen te leren kennen? Dat kan in ons jeugdlokaal!  

Naast vaste activiteiten en instuifmomenten kan je hier gewoon ook langskomen om te chillen, iets te drinken of samen een leuk idee uit te werken!  

De jeugdopbouwwerker die aanwezig is staat steeds klaar om je meer info te geven, ons samen te amuseren of gewoon naar je verhaal te luisteren.